Termékeink

Építőanyagaink története

Az újHÁZ Centrum Elágazás Kft. Magyarország első építőanyag-kereskedelmi hálózatának, az újHÁZ Centrum Zrt.-nek alapító tagjaként is ismert családi vállalkozás. A nyugati régió egyik legmeghatározóbb építőanyag kereskedője, valamint a legismertebb magyarországi építőanyag gyártók viszonteladója immáron 20 éve. Az annak idején cement, mész és kisméretű tömör tégla forgalmazásával indult vállalkozás mára több, mint tízezer terméket forgalmazó kereskedéssé nőtte ki magát.


A vállalkozás egy 12 m2 alapterületű faházból indult, ma pedig egy 3 szintes, bemutatóteremmel rendelkező 720 m2-es irodaházzal büszkélkedhet. Jelenleg 15000 m2-es, térkővel burkolt területen folytatunk kereskedelmi tevékenységet, ahol két, közel 3000 m2-es raktározási felületet biztosító fedett csarnok, és folyamatosan fejlődő géppark segít bennünket a lehető leghatékonyabban kiszolgálni vásárlóinkat, partnereinket. Az építőanyagok folyamatos fejlődését nyomon követve, valamint az éppen aktuális, legkorszerűbb technika lehetőségeit kihasználva mind termékportfóliónkban, mind vásárlóink, partnereink kiszolgálásában próbáljuk a legújabb és legmodernebb eszközöket alkalmazni a színvonalas kiszolgálás érdekében.


Vállalkozásunk legfőbb küldetése, hogy kiváló minőségű, megbízható, elismert márkájú, elsősorban Magyarországon gyártott építőanyagokkal álljunk vevőink, partnereik szolgálatára, gyorsan alkalmazkodva a váltózó piaci igényekhez és az átalakuló gazdasági helyzethez. Folyamatosan képzett értékesítőink az értékesítés mellett szaktanácsadással is segítik vásárlóink eligazodását az építőanyagok széles palettáján.

Minden kedves ügyfelünket személyreszabott, komplett kiszolgálásban részesítjük, valamint Győrbe és szomszédos településeire komplett szállítmány esetén az építőanyagot ingyenesen kiszállítjuk. Ennek megoldására saját gépparkkal rendelkezünk.

Látogass el győri telephelyünkre, győződj meg választékunkról és versenyképes árainkról, vagy lépj be közvetlenül WEBÁRUHÁZUNKBA!

e-max.it: your social media marketing partner