Termékeink

Nálunk minden Önről szól!

Nálunk több tucat gyártó, több mint 10 000 terméke közül választhat! Hatalmas raktárkészletünk és folyamatosan bővülő áruválasztékunk biztosítja a gyors és pontos kiszolgálást, hogy Önnek ne kelljen várakoznia! És ez még nem minden! Folyamatos akcióink mellett, hasznos szolgáltatásokkal várjuk, amely megkönnyíti a döntést és egyszerűbbé teszik a vásárlást, legyen szó felújításról vagy építkezésről.

 

Szaktanácsadás

Szakképzett tanácsadóink várják Önt, akik segítséget nyújtanak a megfelelő építőanyagok kiválasztásában. Az építőanyagokat és kivitelezési technológiákat érintő kérdései nálunk mindig válaszra találnak.

Anyagszükséglet számítás

A négyzetméterek alapján kiszámoljuk, hogy az egyes építőanyagokból mekkora mennyiségre van Önnek szüksége.

Bankkártyás fizetés

Telephelyünkön a készpénz és ajándékutalvány mellet, Önnek lehetősége van bankkártyás fizetési módot választani, de átutalással is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét.

Házhozszállítás

A nálunk vásárolt termékek hazaszállítását könnyen megoldhatja a segítségünkkel. A házhoz szállítást kedvező áron, akár ingyenesen vállaljuk.

Ütemezett szállítás

A felújítás, építkezés különböző fázisához megrendelt termékeket ütemezetten szállítjuk ki Önnek, hogy a munkálatok helyszínén mindig csak az éppen szükséges anyagok legyenek.

Vásárlási utalvány

Az utalvány segítségével Ön praktikus ajándékkal kedveskedhet szeretteinek, barátainak, akik így igényeik szerint vásárolhatnak.

Áruvisszavétel

Amennyiben Ön nem használta fel a nálunk vásárolt terméket, akkor a vásárlástól számított 180 napon belül az eredeti vételáron visszavesszük. Ezt az összeget 100%-ban azonnal levásárolhatja, vagy 20% kezelési költség felszámítása mellett visszafizetjük Önnek. ajánlatunk az ép, eredeti csomagolásban visszahozott, készleten tartott termékekre vonatkozik, a vásárlást igazoló bizonylat ellenében.

Vakolat színkeverés

Több mint 1000 színárnylat közül választhatja ki az Önnek megfelelőt, melyet a helyszínen azonnal kikeverünk.

Építési anyag előkészítés

Egyes termékeink esetében, segítséget nyújtunk Önnek az anyag beépítésének előkészítésében. Igény esetén gondoskodunk bizonyos termékek méretre vágásáról.

Amennyiben bármilyen építőanyaggal kapcsolatban információra van szüksége, valamely termékünket szeretné megtekinteni vagy szakértő munkatársaink tanácsára kíváncsi, látogasson el Ön is hozzánk!
Kollégáink mindenkor szívesen állnak az Ön rendelkezésére!

az újHÁZ Centrum Elágazás csapata

e-max.it: your social media marketing partner