Termékeink

Árajánlatkérő

Szállítási cím

A szállítási cím megegyezik a számlázási címmel.
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése

Szállítási mód

Nincs kiválasztott szállítási mód

Kérjük, hogy válassza ki azt a szállítási módot, ami megfelel az Ön igényeinek:
 

Fizetési mód

Előrefizetés
Az Ön vásárlói üzenete:

Általános Szerződési Feltételek

Jelen weboldalt az újHÁZ Centrum Elágazás Korlátolt Felelősségű Társaság üzemelteti abból a célból, hogy a termékforgalmazó partnerei és a vevők között egy elektronikus piacteret létesítsen. Webáruházunk az eladók számára egységes megjelenést biztosít, a vevők számára pedig az építőipari termékek egy helyen történő könnyebb áttekintését és megvásárlását teszi lehetővé.

Az építőanyag webáruházban szereplő termékeknél a termékleírások és fotók tájékoztató jellegűek.


Webáruházunk nem klasszikus webáruház, mivel a Vevő a megvásárolni kívánt termékek mennyiségének listára vételével majd az ajánlatkérés véglegesítése után azon mennyiségek elküldésével csak egy árajánlatkérést továbbít a Szolgáltató (újHÁZ Centrum Elágazás Kft.) felé. További részletekért kérjük olvassa végig az Általános Szerződési Feltételeket! A webáruházban szereplő termékeknél a termékleírások és fotók tájékoztató jellegűek.

I. Általános tudnivalók

I/1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely az újHÁZ Centrum Elágazás Kft. által üzemeltetett http://www.elagazas.hu webcímen található elektronikus áruházon keresztül történik.

I/2. A fentiekben megjelölt http://www.elagazas.hu webcímen történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Semmilyen egyéb, (telefonon, telefaxon, levélben, stb.) megküldött rendelést nem áll módunkban elfogadni. A webáruházban közölt árak kizárólag a webáruházon keresztül (elektronikus úton) megrendelt termékekre érvényesek.

I/3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben regisztrációja sikeres - ezzel elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

I/4. Ügyfélszolgálat:
újHÁZ Centrum Elágazás Kft.
Képviseli: Pintér Hédi, Pintér Loránd
Cégjegyzékszám: 08-09-022173
Adószám: 23441745-2-08
Bankszámlaszám: Sopron Bank Zrt. 17600035-00516323-00200004
Székhely: 9028 Győr, Fehérvári út 75.
Telefon: 96/415878, 96/526878
Telefax: 96/526879
E-mail: kereskedelem@elagazas.hu, info@elagazas.hu, elagazas@elagazas.hu

II. Regisztráció

Felhasználónév, email, jelszó, vezetéknév, keresztnév, irányítószám, település, utca, házszám, telefonszám megadásával és az Általános Szerződési Feltételeket elolvasásával és elfogadásával történik.

III. A megrendelés, a szerződés létrejötte

III/1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat és a használatukkal járó veszélyekről szóló tájékoztatást a konkrét árucikk gyártójának/importőrének információs weboldaláról lehet részletesen megismerni. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék forgalmazója a felelős.

III/2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t. Az árak a forgalmazók árlistáiból generált árak, azok valóságtartalmáért az üzemeltetők semmilyen felelősséget nem vállalnak. Felhívjuk a Vevők figyelmét, hogy az egyes gyártók/forgalmazók árai devizaárfolyamhoz kötöttek, ezért azok az árfolyam-változás függvényében változhatnak.

III/3. A http://www.epitoanyagwebaruhaz.hu és http://webepitoanyag.hu weboldalakon közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe.

III/4. Vevő az árajánlatkérés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

III/5. Az árajánlatkérést csak sikeres regisztráció esetén és csak akkor áll módunkban elfogadni, ha a vevő az árajánlatkéréshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás felhasználói adatok megadása miatti téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket és a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

III/6. A Szolgáltató a Vevő árajánlatkérésének megérkezését követően 48 órán belül köteles a Vevő részére az árajánlatkérést árakkal elektronikus úton visszaigazolni. Ezen árajánlat már tartalmazza a termékkel kapcsolatos összes egyéb költségeket (raklap betét-, raklap használati-, csomagolási-, logisztikai-, fuvar-, daruzási- stb. díjakat) is.

IV. Szállítási és fizetési feltételek

IV/1. A http://www.epitoanyagwebaruhaz.hu és http://www.webepitoanyag.hu honlapcímeken kiválasztott és megrendelt termékeket a Szolgáltató az árajánlatban jelzett és a Vevővel emailben, telefonon vagy telefaxon előre egyeztetett időpontban és helyen adja át. A felmerülő raklap betét-, raklap használati-, csomagolási-, logisztikai-, fuvar-, daruzási-, stb. költségek a Vevőt terhelik. Ezek összege a megrendelt áru fajtája, mennyisége, továbbá a választott szállítási mód és a kiszállítás helyének függvényében változik. A konkrét költségeket mindig a Vevő részére adott árajánlat tartalmazza. Társaságunk az egész ország területén vállalja a megrendelt áruk házhozszállítását.

A Vevőnek lehetősége van továbbá arra is, hogy megrendelését a Szolgáltató telephelyén - emailben, telefonon vagy telefaxon előre egyeztetett időpontban - személyesen vegye át.

IV/2. A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában az átvett termékeket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a szállítólevelet aláírni. Esetleges hiányokat, sérüléseket a Vevő köteles a szállítólevél minden példányán feltűntetni. Ezt követően hiányosságokra, sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

IV/3. Az áruk megrendelésekor a Vevő az alábbi fizetési módozatok közül választhat:

• Személyesen, cégünk telephelyén kiegyenlítheti a számla ellenértékét

• Személyesen, befizetheti az ország bármely területén található Sopron Bank bankfiókban

• Banki átutalással, azaz előreutalással. A számla végösszegének bankszámlánkra való beérkezése után érvényesül a megrendelés. Ha a megadott fizetési határidőig nem érkezik be a teljes összeg a bankszámlánkra, akkor a megrendelésben (számlában) kiszámlázott árak érvényüket vesztik.

V. Elállási jog

V/1. Mivel cégünk nem klasszikus webáruház, ezért a Vevő a számára elektronikusan megküldött árajánlaton lévő tételek számlán való megfizetését követően nem állhat el a vásárlástól.

V/2. Elállási igény esetén a Vevőhöz még ki nem szállított (vagy a Vevő által telephelyünkről el nem szállított) termékek esetében cégünk lehetőséget ad a számlán szereplő végösszeg más termékben történő azonnali levásárlására. Egyedi, megrendelésre hozott termékeket azonban nem áll módunkban visszavásárolni, vagyis a Vevő azon termékek összegét nem tudja levásárolni más termékben.

VI. Garancia, szavatosság

VI/1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók. Az egyes árucikkekre vonatkozó jótállási és szavatossági feltételek tekintetében speciális rendelkezések a gyártók/forgalmazók információs oldalán találhatók.

VI/2. A garancia érvényesítése a gyártók/forgalmazók üzleteiben, a gyártókkal/forgalmazókkal szemben lehetséges.

VI/3. Rendkívül fontos, hogy a vásárlásról kiállított részletes számlát valamint a megrendelt árukra vonatkozó termékismertetőt, garancialevelet, megfelelőségi tanúsítványt, kezelési útmutatót és a termékre vonatkozó jótállás és szavatosság vonatkozásában kibocsátott dokumentumokat gondosan őrizze meg.

VI/4. A szavatosság csak a termék minőségi hibája esetén érvényesíthető, de a Vevő az internetes megrendeléssel, a szállítással és a csomagolással kapcsolatos kifogásait a jelen ÁSZF I.4. pontjában meghatározott Ügyfélszolgálaton terjesztheti elő.

VII. Adatvédelem

VII/1. Az Elágazás Kft. ezúton tájékoztatja vevőit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át.

VIII. Egyéb

VIII/1. Az üzemeltetők szabadon módosíthatják a vásárlási és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megtalálható a weblapon.

VIII/2. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt szabályokat, akkor az üzemeltetők szabadon érvénytelennek nyilváníthatják a vevő regisztrációját és vásárlását.

VIII/3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a Győri Városi Bíróság illetve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bírósághoz fordulhatnak.

VIII/4. A jelen weboldal üzemeltetői az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. számú törvény alapján közvetítő szolgáltatónak minősülnek, ezért a jelen weboldalon más által rendelkezésre bocsátott jogszabályba ütköző tartalmú információval harmadik személynek okozott kárért felelősséggel nem tartoznak.

VIII/5 A webáruházban szereplő termékeknél a termékleírások és fotók tájékoztató jellegűek.

Név
Cikkszám
Ár:
Mennyiség / Frissítés
Összesen
Termék árak összesen