Termékeink

Laminált padló

A laminált padló egyszerű kezelhetőségének és széles alkalmazhatósági területének köszönhetően méltán a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Megfelelő kopásállóság kiválasztásával irodahelyiségben, előszobában, háló-és gyermekszobában, étkezőben sőt konyhában is alkalmazható. Lerakása nem igényel különösebben előkészületeket, Ön is könnyen megbirkózhat vele. Padlófűtéses helyiségben is alkalmazható és fektetés után azonnal igénybe vehető.

A szín kiválasztása
Itt is, mint bármelyik padlóburkolatnál figyelembe kell venni a bútorok és a falak színét és mintázatát. Gondoljuk át azonban, hogy a bútorzat valamint a falfestés vagy tapéta színösszeállítása hogyan fog változni az évek során.

A mintázattal,
Hasonló a helyzet, mint a színnel. Nem mindegy, az sem, hogy milyen optikai hatást kívánunk elérni a helyiségben. Egyes mintázatok növelik vagy éppen csökkentik a teret. Ezt természetesen, befolyásolja a lerakás iránya is.

Kategória
Az árat meghatározó tényezők a vastagság, a kopásállóság, valamint az esztétikai kialakítás. Amennyiben a takarékosság az egyik fő szempont, de esztétikus laminált padló az igény, akkor kerül szóba az alacsonyabb kopásállóságú padló. Számítani lehet azonban arra, hogy az élettartama nem lesz olyan hosszú, mint a magasabb kopásállóságuaké.